Browsing Tag

Shefqet Krasniqi

Shefqet Krasniqi sot në gjykatë

Shefqet Krasniqi pritet të përballet sot në gjykatë me akuzat për shtytje në kryerjen e veprave terroriste, nxitje të urrejtjes, përçarjes ose mosdurimit kombëtar, racor, fetar dhe për shmangie nga tatimi. Në seancën e zhvilluar më 14…