Browsing Tag

Disponimi Parfumi

Disponimi varet edhe nga parfumi

Aromat e ndryshme mund të kenë efekte që zgjasin në disponimin dhe mirëqenien tuaj. Mësoni se cilat aroma ju konvenojnë më shumë. Shqisa e të nuhaturit mund të risjellë kujtime dhe të krijojë të reja. Parfumi i vërtetë nuk rrit vetëm…