Browsing Tag

Borë Sahara

Ja, pse ra borë në Sahara

Në Algjeri, në portin Ain Sefra, pak ditë më parë, dunat e kuqe të rërës u zbardhën nga bora dhe akulli. Kjo ishte bora e tretë që bie në këtë pjesë në 37 vjetët e fundit, pas asaj në vitin 1979 dhe 2016. Presioni i lartë mbi…