Browsing Tag

Azem Syla EULEX-i Paraburgimi PDK

Azem Sylës i zgjatet paraburgimi

Gjykata ia ka vazhduar edhe për një muaj masën e paraburgimit Azem Sylës. Lajmin e ka bërë të ditur Besnik Berisha, i cili mbron ish-deputetin e PDK-së dhe ish-komandantin e Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së. Avokati Berisha e ka…