Në vend të fustanit klasik të nusërisë, disenjatorët u propozojnë nuseve këtë kreacion (Foto)

Kombinezoni i tejdukshëm është punuar nga dantellat delikate, ndërkaq përmban më shumë se 200 kristale.

Disa vite të fundit damat nga bota e të famshmeve në tepihët e kuq kanë shëtitur me fustane të tejdukshme me perishane dhe kristale, të cilat kanë mbuluar zonat intime të trupit.

Ky stil qartazi ka inspiruar edhe disenjatorët që të shpikin kombinezonin e parë për kurorëzim, i cili më shumë zbulon sesa mbulon, transmeton Telegrafi.

Brendi spanjoll i modës “Pronovias” ka prezantuar kreacionin e vet të parë të dedikuar nuseve të cilat adhurojnë që të vënë në pah seksipilitetin e vet.

Kombinezoni i tejdukshëm është punuar nga dantellat delikate, ndërkaq përmban më shumë se 200 kristale.

Drejtori kreativ, Hervé Moreau ka theksuar që ekipi i tij ka punuar në këtë kreacion pot 244 orë.

Në vend të fustanit, nuset tani mund të veshin këtë rrobë provokuese.

 

Lini një përgjigje

Your email address will not be published.