Grimi metalik

Është më së miri të zgjidhni vetëm njërin ndër prodhimet shkëlqyese, si në dritën e ditës edhe në ditën me diell të zymtë që të mos bini shumë në sy.

Vitet tetëdhjetë nuk po kthehen vetëm në skenën e modës, por janë të pranishme gjithnjë e më shumë edhe në grim

Prandaj nuancat metalik këtë sezon nuk do t’i vini vetëm në sy, por edhe në buzë, në faqe, në thonj…

Është më së miri të zgjidhni vetëm njërin ndër prodhimet shkëlqyese, si për dritën e ditës që të mos bini shumë në sy, derisa për dalje në mbrëmje mund të provoni kombinimin e hijesimit metalik dhe vijëzuesit, me të cilët do t’i theksoni pjesët e fytyrës.

1

2

34

5

 

6

7

8

9

10

lhuillier

Lini një përgjigje

Your email address will not be published.